In dit artikel wordt er verteldt over de volgende punten:

• Nieuwe pagina's
  • Bestaande pagina's bewerken of verwijderen
  • Homepagina bewerken

Nieuwe pagina's
In het beheerpanel in onder 'Pagina's ' staat er een menu item 'Nieuwe pagina.'
Door daarop te klikken kun je nieuwe pagina's aan maken.
Onderin de pagina staan er balken als Header en Footer waar het mogelijk is om voor een specifieke pagina de standaard waarden toe te voegen en te bewerken.

Bestaande pagina's bewerken of verwijderen
Op 'Alle pagina's ' in het beheerpaneel onder 'Pagina's ' kun je alle bestaande pagina's zien, bewerken en verwijderen.
Om een pagina te bewerken of te verwijderen dien je met je muis over een pagina te gaan om zo nog meer opties te voorschijn te halen.
Zo krijg je een optie 'Bewerken' en 'Verwijderen' te zien.

Homepagina bewerken
In het overzicht van alle pagina's is de homepagina te vinden die te bewerken is naar eigen wensen..
Om de beste resultaat te krijgen is het geadviseerd om gebruik te maken van de geprogrammeerde velden om content toe te voegen in plaats van zelf content te schrijven.
Het is niet mogelijk om de homepagina te verwijderen.