Alle gebruikers
In 'Alle gebruikers' onder 'Gebruikers' in het beheerpaneel heb je een overzicht van alle geregistreerde gebruikers.
Door over een gebruiker heen te gaan met je muis krijg je opties te zien als bewerken en verwijderen.
Het is voor medewerkers niet mogelijk om de manager en directeur accounts te zien en aan te passen en de manager kan de account van de directeur ook niet zien en aanpassen.

Nieuwe gebruikers
Door in het overzicht rechtsboven op 'Nieuw gebruiker' te klikken voeg je een nieuwe gebruiker toe.
Vul de gegevens in om vervolgens de nieuwe gebruiker op te slaan.