Kalender filteren
Links boven de kalender staan twee velden die kunnen worden gebruikt om de kalender te filteren.
De linker veld is om te filteren op klant naam en de rechter veld op behandeling.
Het is ook mogelijk om ze beide te gebruiken.

Kalender periode overzicht veranderen
Het is mogelijk om de kalender periode overzicht te veranderen naar dag, week, maand of jaar.
Zo kun je heel makkelijk zien hoe bijvoorbeeld de kalender eruit ziet voor het gehele maand.
Dit doe je door helemaal links boven in de pagina van de kalender dag, week maand of jaar te selecteren.

Kalender dag, week of maand veranderen
Het is mogelijk om in de kalender om voorruit of achteruit in de kalender te kijken.
Zo kun je weten welke afspraken er vorige of volgende dag, week of maand staan/stonden ingepland.
Dit doe je door rechts boven de kalender op vorige of volgende te klikken. Als je op vandaag klikt springt de kalender weer naar de huidige datum.