loading
img-bg

Wij helpen schoonheidsspecialisten groeien

Wij zijn Avakit

Home – Over ons

Hoe zorg ik ervoor dat mijn zaak opvalt tussen alle concurrentie?
Medusa Utrecht
Kapper, Avakit klant

De kappersbranche is geen gemakkelijke. De concurrentie is hoog. Ongeveer een jaar geleden kregen wij bij NetTopia een opdracht binnen die ons deed nadenken over kappers en hun software.

Een kapper gevestigd op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht had onze hulp nodig. In deze straat hebben zich meer dan 21 (!) kappers gevestigd. Niet zomaar een beetje concurrentie, dus. Klanten hebben zo veel keuze, dat het lastig is om écht op te vallen.

Wij vroegen ons af hoe we software kunnen inzetten om dit bedrijf op te laten vallen en om de inkomsten van de kapperszaak in Utrecht te verhogen. Dit bracht ons op de volgende vragen:

  • Hoe zorgen we ervoor dat de kapperszaak positief opvalt en nieuwe klanten aantrekt?
  • Hoe zorgen we er vervolgens voor dat deze nieuwe klanten blijven terugkomen?
  • Is het daarbij mogelijk om klanten meer te laten besteden per bezoek?

Om hierop antwoord te geven, hebben we onderzoek gedaan naar het kappersberoep. Door de branche zowel van binnenuit, als door de ogen van de doelgroep te bekijken krijg je de beste indruk. We hebben onder andere gekeken naar hoe een kapper betere service aan de doelgroep kan leveren en de gemiddelde omzet op jaarbasis kan verhogen. Dit alles met het slim inzetten van digitale tools, oftewel software, waar onze expertise ligt.

We kwamen er al snel achter dat deze vragen niet met een simpele, algemene website beantwoord konden worden. Nee, het moest een systeem worden dat volledig kan voldoen aan de specifieke wensen van iemand met een prachtige zaak in de kappersbranche. En dat alles tegen een scherpe prijs.

Het resultaat: Avakit. Met zorg gebouwde software, die gemakkelijk te gebruiken is en volledig voldoet aan de vraag van iedereen met een kapperszaak die het verdiend op te vallen. Geen ingewikkelde software met gebruikshandleiding, maar een effectieve, digitale oplossing die werk uit handen neemt.

Trouwens goed nieuws voor alle beautyspecialisten: Avakit is ook geschikt voor nagelstylistes, make-up artiesten, wimperstylistes… eigenlijk iedere zaak waar klanten afspraken maken voor een behandeling. Een goedlopende zaak is ook voor jou binnen handbereik met Avakit.

En die klant in Utrecht? Die heeft inmiddels een groot en loyaal klantenbestand opgebouwd. Wij hopen hetzelfde voor jou te mogen betekenen!

Onze waarden

Kwaliteit

Avakit is gemakkelijk te gebruiken, én volledig naar jouw smaak in te vullen. We hebben de kapperssoftware met succes getest. Onze software werkt.

Service

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden bent met onze software en daar ultiem gebruik van kunt maken. Dus helpen we je graag en staan altijd voor je klaar

Betaalbaar

Bij de software van Avakit krijg je een gratis website. Een maandelijkse bijdrage houdt de kapperssoftware betaalbaar

Wat vinden onze klanten van ons?