loading
img-bg

Social media

Maak het boeken van een afspraak nog toegankelijker voor je klanten door je social media kanalen te linken aan je website. De klant kan bijvoorbeeld tijdens het scrollen op Facebook of Instagram via datzelfde medium gemakkelijk een behandeling boeken. En andersom moedig je klanten aan om je te volgen op social media door middel van knoppen op je website. Creëer een community en houd je klanten up-to-date van alles wat er gebeurt in jouw zaak. Spread the love!

Ons slimme kortingssysteem

Jouw klanten zijn waardevol, en daarom wil je ze mooie kortingen aanbieden. Daarbij is het voor klanten interessant geld uit te geven wanneer ze voordeel kunnen scoren. Met het slimme kortingssysteem stel je automatische kortingen in. Deze kortingen kun je specificeren met gebruikslimieten en een geldigheidsduur. Met gebruikslimieten zorg je ervoor dat jouw filiaal of klanten een limiet hebben van het aantal keer dat de korting kan worden toegepast. De geldigheidsduur zorgt ervoor dat de korting een startdatum en een einddatum heeft.

Beperk tot specifieke behandelingen

Procentuele korting

Vast bedrag

gebruikslimiet per gebruiker

Gebruikslimiet in totaal

Geldigheidsduur (start- en einddatum)

Automatische kortingen

Zorg ervoor dat klanten automatisch korting ontvangen tijdens het boeken van een afspraak wanneer aan bepaalde criteria wordt voldaan. Stel van tevoren je boeking criteria in:

 • Korting bij bedragen hoger dan X;
 • Korting bij het aantal geboekte behandelingen
 • Korting binnen een specifieke periode (de zomer, met vakanties of feestdagen
 • Korting op specifieke dagen van de week (bijvoorbeeld met koopavonden of juist ochtenden)
 • Hou alle kortingen bij via de gebruikersstatistieken. Hoe vaak worden de kortingen gebruikt, door wie, op welke dagen, met welke bedragen?

Kortingscodes

Bind nieuwe klanten aan je zaak door kortingscodes aan hen mee te geven. Een kortingscode kan tijdens het boeken van een nieuwe afspraak ingevoerd worden. Zo zorg je ervoor dat de klant de volgende keer opnieuw voor jou kiest.

 • Automatisch gegenereerde codes
 • Onbeperkt kortingscodes aanmaken
 • Verschillende soorten kortingscodes tegelijkertijd gebruiken
 • Al je kortingen gemakkelijk bijhouden via de gebruikersstatistieken

Ons handige notificatiesysteem

Is een klant al een eventjes niet geweest? Herinner je klanten aan een nieuwe afspraak in jouw zaak met het handige notificatiesysteem van Avakit. Zo kun je herinneringen instellen, meldingen versturen en gepersonaliseerde follow-ups maken. Verstuur dit via mail en/of sms.

Meldingen & herinneringen

Een afspraakbevestiging of een herinnering voor een nieuwe afspraak, je maakt het allemaal volledig naar jouw wensen met de kapperssoftware van Avakit. Zorg ervoor dat jouw klant je niet vergeet. Verstuur automatisch:

 • Berichten over nieuwe boekingen
 • Herinneringen voor het maken van een nieuwe afspraak
 • Bevestiging naar geselecteerde medewerkers zodra een nieuwe boeking is gemaakt

Follow-ups

Is je klant een aantal dagen of weken geleden door jou of jouw medewerker geknipt? Verstuur met de automatische follow-ups persoonlijke mails of sms’jes en herinner hen aan een nieuwe afspraak. Personaliseer de berichten zodat je kunt inspelen op je doelgroep, en verlaag hiermee de drempel voor het maken van een nieuwe afspraak.

 • Verkort de tijd tussen nieuwe afspraken. Maak eerder een vervolgafspraak met de klant. Je ziet je gewaarde klanten graag snel terug!
 • Personaliseer berichten en stimuleer daarmee klantbinding. Jouw klanten zijn geen nummers. Met onze software benadruk je hun uniciteit.

Verzamel feedback & reviews

Met Avakit verzamel je op een handige manier feedback en reviews. Belangrijk voor als je hoog tussen de zoekopdrachten van Google wil verschijnen, waardoor klanten je snel vinden en je daardoor altijd een stap voor bent op de concurrent. Klanten ontvangen één dag na hun afspraak automatisch een mail waarin wordt gevraagd naar feedback. Beloon het geven van feedback door het aanbieden van leuke bonussen of voordelen, in te stellen door middel van het kortingssysteem van Avakit.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat Avakit kan betekenen voor jouw zaak? Neem contact met ons op!