loading
img-bg
Manage filialen vanuit één portaal

Inzicht en managen

Home – Salonmanager

Jouw zaak altijd en overal op zak

Met de kapperssoftware van Avakit heb je altijd en overal inzicht in jouw klantgegevens. Via je telefoon, tablet of laptop: De interactieve interface werkt op elk device. Wij zorgen ervoor dat je een duidelijk en volledig overzicht krijgt. En geen zorgen, deze data is goed beschermd en wordt veilig opgeslagen in onze cloud. Ook voor de AVG is onze software goedgekeurd.

Overzichtelijke rapporten

De rapporten van Avakit geven een weergave van de statistieken van jouw zaak.  Zo krijg je inzicht in de reserveringen en omzet, weet je wie je topklanten zijn zodat je daar op in kunt spelen, en zie je een overzicht van alle betalingen die online of in je zaak gedaan zijn.

RESERVERINGEN EN INKOMSTEN

Alle reserveringen en inkomsten worden door de software duidelijk weergegeven middels diagrammen. In één oogopslag zie je specifieke data, opgedeeld in totaal, per filiaal, per behandeling en per medewerker.

TOTAAL

Zie hoeveel omzet jouw salon in totaal draait en hoeveel afspraken er worden geboekt

PER FILIAAL

Zie hoeveel omzet jouw filialen draaien en bekijk ook per filiaal de geboekte afspraken

PER BEHANDELING

Zie welke behandelingen het meest worden geboekt en hoeveel omzet elke behandeling opbrengt

PER MEDEWERKER

Selecteer de medewerker van de maand door te kijken hoeveel omzet elke medewerker draait

Klantenbestand inzichtelijk gemaakt

Gemakkelijk jouw klantenbestand beheren met onze software. Bekijk de boeking statistieken voor gedetailleerde cijfers en speel daar vervolgens op in. 

Boeking statistieken
 • Hoeveel besteden jouw klanten? Ontdek door middel van statistieken wie jouw topklanten zijn, én wie juist wat meer aandacht verdienen.
 • Bekijk hoeveel reserveringen jouw klanten plaatsen. Overzichtelijk per maand, per week, of het gemiddelde. Zie ook hoeveel behandelingen gemiddeld per afspraak worden geboekt.
 • Leer je klanten beter kennen. Op welke dagen en tijdstippen komen zij het liefste? Gebruik deze data in combinatie met onze marketing functies om de perfecte abonnementen op te stellen.

De boeking statistieken van Avakit zijn overzichtelijk, gedetailleerd en gericht op het maximaliseren van jouw winst. 

Eén portaal voor elke zaak

Of je nu één zaak hebt of meerdere filialen, Avakit biedt één portaal met de gegevens van al je filialen. Zo beheer je al je zaken, ook als je niet in de buurt bent. Wij begrijpen namelijk dat je overal, waar je ook bent, inzicht wilt in al je zaken. En één website houdt het overzichtelijk voor je klanten.

 • Klanten selecteren op de website een filiaal dicht bij hun in de buurt.
 • Koppel medewerkers aan filialen en stel specifieke rollen in voor deze medewerkers. Je filiaalmanager krijgt voldoende functies om jouw zaak te runnen.
 • Monitor al je filialen vanuit één portaal. Houd rapporten bij en kijk gemakkelijk eens bij een filiaal in de agenda. Je ziet precies hoeveel boekingen er worden geplaatst en hoeveel geld er in de kas ligt.
 • Stel per filiaal boekingsregels in. Configureer de openingstijden, beschikbare behandelingen, prijzen en medewerkers.

Persoonlijk account in het multi-user login systeem

Hoeveel werknemers je ook in dienst hebt, iedereen kan toegevoegd worden aan het systeem van Avakit. Maak een account aan voor je filiaalmanager zodat hij of zij het filiaal kan monitoren en beheren. Ook je andere werknemers krijgen een account, maar zonder dat ze belangrijke gegevens en rapporten kunnen inzien. Zo maak je het systeem toegankelijk voor iedere werknemer. En klant; want ook zij kunnen hun eigen account aanmaken.

Iedereen een eigen profiel

 • Maak een account aan voor elke werknemer: Er is geen limiet.
 • Elk filiaal is uniek. De kapperssoftware van Avakit kan dan ook per filiaal geconfigureerd worden. Zo kun je voor elke zaak de openingstijden instellen, kortingen genereren, verschillende behandelingen aanbieden en meer!
 • De filiaalmanager krijgt exclusief toegang tot alle gegevens van het desbetreffende filiaal. Op deze manier kan hij of zij de zaak monitoren en beheren. Kies zelf welke taken de filiaalmanager krijgt. Medewerkers aanstellen, kortingen op behandelingen aanmaken…. Vergeet niet: Jij bepaalt!
 • Ook klanten kunnen hun eigen unieke account aanmaken op jouw website. Ze vinden hier meer informatie over hun vorige reserveringen en kunnen gemakkelijk nieuwe afspraken plaatsen.

De kapperssoftware van Avakit biedt elke werknemer en klant een eigen account met profiel aan. Persoonlijk, duidelijk en handig.

Neem contact met ons op

Heb je interesse in Avakit? Probeer onze software gratis uit en vraag geheel vrijblijvend een demo aan.